Motörhead on legendaarinen hard rock -yhtye, jonka perusti vuonna 1975 brittiläinen Lemmy Kilmister. Hän oli myös yhtyeen laulaja, basisti ja kirjoittaja. Perustajan lisäksi bändiin on kuulunut lyhyen aikaa muitakin jäseniä, mutta monen mielestä Lemmyn sekä kitaristi ”Fast” Eddie Clarke ja rumpali Phil ”Philthy Animal” Taylorin kokoonpano on ollut aidoin ja paras. Yhtyeestä tuli suosittu vuosina 1980-81, kun Ace of Spades -albumi julkaistiin. Tästä albumista tuli sen julkaisun jälkeen suosittu klassikko. Yhtyeen suosituimpia kappaleita ovat muun muassa “Motörhead”, “Ace of Spades” ja “(We Are) The Road Crew”. Bändi oli syntymävuosikymmenensä lopun raskaimpia ja suosituimpia rock-yhtyeitä, jonka albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa.

Legendaarisesta yhtyeestä elokuvia, kirja ja kolikkopeli

Yhtyeen perustajasta ja laulaja-basistista on tehty dokumenttielokuvat nimeltään Lemmy’s Shades ja Lemmy. Laulajasta on julkaistu myös kirja nimeltään Lemmy – omaelämäkerta. Elokuvien ja kirjan lisäksi yhtye nähdään myös bändin nimeä kantavassa kolikkopelissä. Kyseessä on yksi maailman tunnetuimmista rock-yhtyeistä, joten ei ole suuri ihme, että bändi on saanut oman, nimeään kantavan kolikkopelinsä. Motörhead-pelin teemana ovat niin ulkoasun kuin äänimaailmankin puolesta tietenkin itse yhtye ja rock-musiikki. Kolikkopeli on toteutettu NetEnt-pelitalon tapaan graafisesti näyttävästi ja taitavasti, ja sen sisällön toteutuksessa on oltu uskollisia bändin tyylille. Peli alkaa vakuuttavalla live-videolla legendaarisesta Ace of Spades -kappaleesta ennen siirtymistä peliin, jonka taustalla soivat muut yhtyeen kappaleet.

Motörhead-kolikkopeli

Motörhead-kolikkopeli on melko perinteisesti viiden rullan kolikkopeli, jossa on kuitenkin jopa 65 voittotapaa. Pelissä on myös jännittäviä erikoisominaisuuksia, kuten tuttu ilmaiskierrosominaisuus sekä jännittävät Mystery Reel- ja Bomber-erikoistoiminnot. Mystery Reel ilmestyy satunnaisesti keloilla ja osuessaan kohdalle muuttaa kaikki yhden kelan kuviot satunnaiseksi, samaksi symboliksi. Bomber on samantapainen toiminto, mutta ne ilmestyvät satunnaisesti keloille, räjähtävät ja levittävät räjähtäessään ympärilleen Mystery-symboleita, jotka toimivat sen jälkeen aivan kuten Mystery Reel -toiminnossakin. Bomber ei ole kaikista yleisimpiä toimintoja kolikkopeleissä, joten mikäli haluat kokeilla jotain uutta, kokeile Motörhead-peliä ja sen bonusominaisuuksia. Kokeile kolikkopeliä esimerkiksi Videoslots Casinolla, joka antaa uusille pelaajille myös bonuksia pelaamisen aloittamista varten.